Meci infernal pe stadionul "Vasil Levski" din Sofia - Bulgaria a asediat poarta Albaniei, Petrov si Iankov au trimis mingea in bara, insa rezultatul final (0-0) i-a iritat la culme pe fanii bulgari: 25 de mii de oameni l-au fluierat pe antrenorul Stoicikov si i-au cerut demisia.

"Nu ma intereseaza si nu vreau sa comentez ce vor suporterii. Nu trebuie sa facem o tragedie. Mai sunt destule meciuri de jucat in grupa" - Stoicikov.

Un antrenor vulcanic

Selectionerul Bulgariei nu este o persoana foarte simpatica nici la Sofia - mai multe decizii controversate (pe care si le-a asumat in mandatul sau) l-au departat de suporterii nationalei.

Ultimul episod - cearta cu Stilian Petrov, in urma careia capitanul s-a retras de la reprezentativa. Stoicikov l-a convins sa se intoarca, dar i-a luat banderola de capitan, oferindu-i-o lui Berbatov.

Stoicikov a fost suspendat de UEFA pentru ca in campania trecuta a acuzat forul continental ca a ajutat Suedia in disputa directa.

In aceste preliminarii, Stoicikov s-a distins prin apelativul "mamalicki" adresat romanilor, inaintea partidei directe de la Constanta. Dupa acel 2-2, pe care l-a sarbatorit cu mult entuziasm, Stoicikov a declarat: "Aceasta partida a demonstrat ca suntem o mare forta, oricum peste Romania!".

Ultima isprava a fost interviul acordat postului Radio Darik, in care a vorbit despre egalul Romaniei la Rotterdam: "Un meci foarte slab. Doua echipe slabe. Si romanii spun ca sunt favoriti? Bulgaria unde e?"