„Cum vii tu sa ma imbrincesti pe mine, ma?“, l-a admonestat Teodoriu pe consilierul care se inrosise de nervi pentru ca fusese luat la rost. Acesta insa nu mai vorbea, scotea doar frinturi de cuvinte. Imediat a aparut si Vosganian, care, de fapt, cauta iesirea si a fost luat la intrebari de Teodoriu: ”Cine e asta ma, de ma imbrinceste pe mine?!”.

Vosganian a raspuns: ”E comisar-sef”. A replicat: ”Aaa, e bodyguardul tau?”. Cind a vazut ca e rost de scandal, Vosganian s-a retras.

”Nu l-am impins, l-am dat mai la o parte”

Consilierul a cautat si el iesirea, replicind: ”Nu l-am impins, doar l-am dat mai la o parte ca sa trec”. Cind l-am intrebat cine este, Cocea a raspuns: ”Lasati-ma cu chestiile astea, nu conteaza”.

De altfel, intreaga ceremonie a stat sub semnul conflictului dintre Palate. Sositi mai repede la ceremonie, Varujan Vosganian, Ludovic Orban si Dumitru Cocea se hlizeau copios in fata intrarii in Palatul Cotroceni si s-au fotografiat cu telefoanele mobile, avind in fundal Palatul Cotroceni si gradina cu pomii infloriti.

Fara sampanie

La sfirsit, presedintele nu le-a mai oferit traditionala cupa cu sampanie si nici nu a facut traditionala fotografie de grup. Nu s-a dus nici macar sa-i salute si nici nu a stat de vorba cu ei. Cind a dat mina cu Tariceanu, cei doi au reusit performanta de a nu se privi in ochi. Abia daca si-au nimerit miinile.

Integral in Cotidianul