Deschizi calculatorul, accesezi un site si in cateva minute ai o identitate noua si un corp nou. Te trezesti pe o insula si incerci sa inveti „sa te misti”. Ai de ales: sa-ti deschizi o afacere, sa intri intr-un club, sa-ti iei o proprietate... Ca si in viata reala insa, totul costa... nu dollari, ci linden dolari, banii oficiali ai Second Life.

Oamenii din spatele avatarelor virtuale leaga prietenii, uneori chiar casatorii, fara sa se cunoasca in viata reala.

„Evenimentul zilei” va prezinta incepand de astazi un serial despre viata celor dependenti de Second Life. Despre cei care au construit un imperiu pe o platforma goala, pe care creatorul jocului a pus-o la dispozitia celor ce prefera o viata aproape perfecta in care poti ramane fara bani, dar nu te poti imbolnavi de boli incurabile.

20.000 de utilizatori in fiecare secunda

Ieri, la ora 17.00 (ora Romaniei), pe secondlife.com erau logati 25.412 utilizatori. Potrivit informatiilor afisate pe site, in ultimele 24 de ore fusesera cheltuiti peste 1,5 milioane de dolari reali.

Numarul celor care si-au dorit sa guste viata virtuala de pe Second Life a crescut numai in doua luni cu peste 1,6 milioane de persoane care si-au creat o identitate virtuala in a doua viata.

Integral in EvZ