Cosmin Olaroiu s-a razgindit asupra intentiei de a parasi echipa. "Am fost foarte suparat si am vrut sa iau toata raspunderea asupra mea. Dar Steaua este o familie, nu o las la greu".

Joi, dupa prinz, antrenorul a anuntat ca ramine antrenor la Steaua, iar patronul i-a oferit un nou contract - inca trei ani in Ghencea!

Poli - Steaua 1-0

Banatenii s-au calificat in finala Cupei printr-un gol marcat de McKain in prelungirile primei parti. Strategia jocului "la asteptare" adoptata de Poli a triumfat - timisorenii au cautat tot timpul sa blocheze atu-urile bucurestenilor si sa loveasca pe contraatac.

"Rezultat echitabil, am gindit bine meciul, iar baietii au facut ce trebuia. Nu stiu daca voi ramine pe banca lui Poli din vara. Sper sa ramin - antrenor principal sau secund" - Valentin Velcea, antrenor Poli Timisoara.

Chiar inaintea jocului, oficialii lui Poli vorbeau despre faptul ca au contacte cu trei (!) tehnicieni straini pentru sezonul viitor..

"A fost o seara frumoasa. Acum imi doresc Rapidul in finala. Pentru ca tin cu Rapidul de cind m-am nascut!" - Marian Iancu, administrator Poli Timisoara.

Cealalta semifinala, Rapid-Pandurii Tg Jiu, se va juca joi seara (20,45), pe arena "Dan Paltinisanu" din Timisoara (arena pe care este programata si finala Cupei).

Steaua in degrindolada

Trupa din Ghencea a fost, din nou, de nerecunoscut - un joc anonim, dezlinat, in care nu a avut nicio ocazie adevarata de a inscrie.

"Nu imi explic! Echipa e blocata, nu inteleg, nu am avut nicio ocazie! Nu ma interesa pe mine Cupa, dar ma asteptam sa joace altfel" - George Becali, patron Steaua.

Suporterii Stelei prezenti la stadion i-au cerut patronului sa paraseasca clubul. Ei au afisat mai multe mesaje precum "Nu te votez", iar ceilalti spectatori au scandat: "Gigi, cara-te, nu voteaza oile!".

Antrenorul Cosmin Olaroiu nu a participat la conferinta de presa. De altfel, intreaga delegatie stelista a parasit stadionul "Giulesti" foarte repede.

Capitanul echipei, Mirel Radoi a dezvaluit ca in vestiar, dupa meci, Olaroiu le-a spus: "Capul sus!"

"Nu avem atita valoare pe cit ne-au creditat altii. Am obtinut succesele de pina acum prin munca si prin daruire. Dar la un moment dat intervine si valoarea. Degeaba cautam alte motive, trebuie sa ne uitam in oglinda!" - Mirel Radoi.