Dupa o dubla mansa (pe care a dominat-o categoric) cu Ferencvaros Budapesta, Oltchim Rm. Vilcea se pregateste de finala Cupei Cupelor cu Byasen Trondheim (Norvegia).

Oltchim a cistigat ambele jocuri ale semifinalei cu Ferencvaros - dupa un zdrobitor 36-23 in tur, echipa lui Tadici s-a impus si in Ungaria (28-27).

Marti, la Viena, s-a tras la sorti ordinea in care se vor disputa cele doua manse ale finalei cu Byasen Trondheim - vilcencele vor juca primul meci in deplasare, iar meciul decisiv (cu trofeul pe masa) acasa.

Este un program pe care oficialii Oltchim si l-au dorit - ei au anuntat ca prima pentru cistigarea trofeului se ridica la 6500 de euro.

Oltchim Rm Vilcea domina copios handbalul feminin romanesc dupa recrutarea antrenorului Gheorghe Tadici si anunta un sezon viitor cu obiective mari in cea mai importanta competitie intercluburi - Liga campionilor.

Reprezentare romaneasca si in finala Cupei Challenge: Universitatea Jolidon Cluj va intilni formatia Naisa Nis (Serbia), prima intilnire pe terenul adversarei.

Finalele se disputa dupa programul: 12/13 mai - turul, o saptamina mai tirziu - returul.

La masculin, o singura finala cu participare romaneasca - Cupa Challenge. UCM Resita a incheiat la egalitate (26-26) prima mansa, disputata pe teren propriu, in compania lui Drammen (Norvegia).