Universitatea Craiova castiga duelul local cu Pandurii prin golurile reusite in repriza secunda de Florin Costea si Mihai Dina. Craiovenii continua seria de victorii consecutive, ajunsa la trei partide si isi pastreaza poarta neperforata pentru al patrulea meci la rand. Universitatea a scapat definitiv de grijile retrogradarii, avand 12 puncte in plus fata de prima picata, Ceahlaul.

"Am demonstrat cine sunt sefii Olteniei. Dedic aceasta victorie mamei mele, care a fost in tribuna. Sincer, nici nu-mi amintesc de cand nu a mai fost la un meci al meu, poate de la juniori. Cand am auzit ca este la meci, mi s-au inmuiat picioarele."

Mircea Bornescu - U.Craiova

"Florin Cioroianu ma pune intr-o mare incurcatura. Ma voi gandi foarte serios la numirea noului antrenor. Exact cum a pregatit tactic acest joc, asa a jucat. Il felicit pentru victorie. Aud tot felul de variante cu Gica Craioveanu antrenor... Probabil el va veni in vara la Craiova, dar in vacanta."

Adrian Mititelu - patron U.Craiova

"Am spus de la bun inceput ca ce echipa va inscrie prima ia o optiune serioasa sa castige acest joc. Am avut destule ocazii, insa din pacate nu am fructificat niciuna. Cei de la Universitatea au fost mai siguri pe ei in fata portii. Daca Universitatea Craiova ar fi fost tot in aceeasi situatie grea si ar fi invins astazi, cu siguranta s-ar fi facut speculatii."

Eugen Neagoe - antrenor Pandurii

Craiova a dominat inceputul partidei, Baird ratand o mare ocazie de gol in minutul 9. Pandurii a echilibrat intalnirea, Stanga, Pacurar si Liviu Mihai trecandu-si numele pe lista ratarilor.

Universitatea reuseste deschiderea scorului in minutul 59, prin Florin Costea care a avut de indeplinit o simpla formalitate, introducerea balonului in plasa, dupa o actiune pe partea stanga a lui Rose.

Jocul a fost decis in minutul 74. Mai intai gorjenii au lovit transversala, la sutul din unghi al lui Florin Stanga, pentru ca peste doar 30 de secunde, Mihai Dina sa dubleze avantajul Craiovei, reluand de la 14 metri centrarea lui Baird. Mingea lui Dina, trimisa pe jos, a lovit radacina barei si s-a scurs in poarta, sub privirile neputinciosului Adnan Guso.

In final, Pandurii au fortat macar reusirea golului de onoare, dar Mircea Bornescu s-a opus la suturile puternice ale lui Liviu Mihai si Alexandru Pacurar.

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, presedintele Gheorghita Geolgau, directorul executiv Ovidiu Costesin si fosta glorie a formatiei oltene, Ilie Balaci, au luat loc la tribuna a 2-a, fiind aplaudati indelung de suporterii gazdelor.

"Sunt putin suparat pe jucatori, pentru ca mi-au promis 3-0 si s-a terminat 2-0. Am stat la tribuna a II-a pentru ca aici este noua tribuna oficiala pentru noi, pentru craioveni. M-am simtit foarte bine in mijlocul gorjenilor, care, dupa cei de la Craiova, sunt cei mai numerosi suporteri ai Universitatii."

Adrian Mititelu - patron U.Craiova