Dupa ce a amenintat (timp de doua zile) ca va permite suporterilor accesul in tribuna, in semn de protest fata de o sanctiune dictata de FRF, patronul lui Poli, Marian Iancu a hotarit simbata la prinz sa accepte situatia: Timisoara - Craiova se va juca cu portile inchise.

Daca ar fi ignorat decizia comisiei de disciplina, Poli ar fi riscat sa piarda jocul la masa verde si o eventuala depunctare.

Poli Timisoara va intilni simbata, ora 20,45, echipa Universitatea Craiova, in cea de-a 32-a etapa a Ligii 1.

Joi

Federatia de fotbal a sanctionat clubul Poli Timisoara cu disputarea a doua jocuri cu portile inchise, dupa incidentele produse in tribune la semifinala de Cupa cu Steaua (1-0 pentru banateni, in "Giulesti").

Administratorul Poli Timisoara, Marian Iancu a anuntat suporterii ca pot veni la stadion: "Ne asumam responsabilitatea de a organiza jocul in conditii normale, cu spectatori. Incidentele de la meciul de Cupa cu Steaua nu s-au produs din vina suporterilor nostri".

Vineri

Oficialii au judecat in regim de urgenta apelul introdus de clubul timisorean, insa nu au modificat cu nimic sanctiunea initiala.

Nu s-a modificat nici atitudinea conducatorului de la Poli, Marian Iancu: "Se joaca cu spectatori!".

"Vreau sa fim cit mai multi ca sa aratam pentru a le arata cit de curati suntem. Decizia federatiei este strimba, iar noi nu vom face pasul inapoi. Decit sa fac un compromis, mai bine suport consecinta unui asemenea gest!" - Marian Iancu.