Teodor Nitulescu a fost implicat in mai multe scandaluri locale, fiind considerat un politician controversat in judetul Teleorman. De numele lui Nitulescu sunt legate mai multe scandaluri. In anul 2003, pe cand ocupa functia de prefect al judetului Teleorman, presa a prezentat la aceea data ilegalitatile facute de firmele familiei sale.

Nitulescu si-a inceput activitatea politica in 1995 ca membru al PDSR si membru in Biroul Executiv Judetean. In perioada 2000 - 2001 a fost presedintele organizatiei judetene PSD Teleorman si membru in Biroul Executiv Central al partidului. In iunie 2006 pleaca din PSD si se inscrie in PRM. Dupa cateva luni, mai exact in octombrie 2006, se intoarce in PSD.

Constantin Amarie, deputat PSD de Telorman, nu a fost implicat in nici un scandal politic, fiind considerat unul din cei mai activi parlamentari ai PSD. Declaratia sa de avere este una modesta, fara firme sau actiuni in diverse companii. Din 2001 este membru PSD, din partea caruia a fost consilier local in Rosiorii de Vede.

In perioada 2003 - 2004 a fost secretar cu analiza politica a Biroului jud. Teleorman al PSD, iar din 2004 - deputat PSD.

Liviu Almasan a fost membru al Partidului Romania Mare (PRM) pana in iunie 2005. Din iunie 2005 si pana in februarie 2006, el a figurat ca independent. S-a inscris in PC in februarie 2006, unde a stationat mai putin de un an. In aprilie 2007, Almasan s-a mutat la grupul parlamentar PNL.

Gheorghe Constantin, membru in Partidul Umanist din Romania (PUR) din 2005, a activat in continuare in partidul lui Dan Voiculescu si dupa ce formatiunea politica s-a transformat in Partidul Conservator. Constantin a detinut functia de secretar al grupului parlamentar PC din Senat pana in februarie 2007. In prezent, este membru al Biroului Permanent al Senatului.

Romeo Hanganu activeaza ca membru al unui partid politic inca dinainte de 89. Hanganu a fost membru PCR in perioada 1974 - 1989. Dupa 1990 s-a inscris in PD, unde a activat ca simplu membru. Din 2001, timp de trei ani, a fost presedinte al organizatiei PD Prahova. In 2004 pleaca din PD si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu, in care activeaza si in prezent.

Dumitru Becsenescu, om de afaceri si deputat se afla in topul celor mai bogati 300 de romani, fiind al patrulea dintre cei mai bogati politicieni, dupa Dan Voiculescu, George Copos si Verestoy Attila. Presedinte al grupului de firme Antares, el are o avere estimata la 35 de milioane de dolari.

Activitatea politica a lui Becsenescu incepe in martie 2004, cand se inscrie in PUR, pe listele caruia obtine un mandat de deputat. Este numit de PC eurobservator la PE. La inceputul anului 2006, Becsenescu isi da demisa din PUR si ramane parlamentar independent.