UTA a disputat ultima partida din actuala stagiune pe teren propriu, luandu-si revansa dupa infrangerea din tur, intr-o partida echilibrata, in care golurile au venit doar in urma unor mari greseli defensive. Ioan Hora si golgheterul Edson au punctat pentru gazde, Gigel Bucur reusind egalarea la unu pentru Poli.

"Am pierdut un meci pe care l-am avut la discretie. Am facut niste greseli de Divizia C si cand gresesti, fotbalul te pedepseste. UTA a avut o ocazie si jumatate si a dat doua goluri. Nu are rost sa mai spun cat de important va fi meciul de Cupa cu Rapid, este un joc care isi pune amprenta asupra fiecaruia si ne-am gandit mai mult la el."

Alin Artimon - antrenor Poli Timisoara

"Mi-a placut atmosfera, chiar si jocul uneori, desi am facut destule greseli. Daca noi am avut o ocazie si jumatate, inseamna ca Timisoara a avut doar un sfert de ocazie. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu in ultimele doua luni si jumatate. A venit in sfarsit soarele si pe strada mea."

Marius Lacatus - antrenor UTA

"Am folosit astazi o echipa inedita, cu multe rezerve, si s-a vazut. Probabil ne-am gandit mai mult la meciul din finala Cupei cu Rapid. UTA s-a pregatit de doua saptamani pentru acest meci."

Emil Rosianu - vicepresedinte Poli Timisoara

Rivalitatea dintre cele doua echipe din vestul tarii a creat incidente intre suporteri, doi timisoreni fiind retinuti de jandarmi. Inaintea partidei, sustinatorii celor doua echipe s-au batut cu pietre, cateva masini fiind avariate dupa ce au fost lovite de proiectilele lansate de fani. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa grupul de suporteri aradeni.

Ioan Hora a inscris in minutul 26 cu un sut in poarta goala dupa o greseala a apararii timisorene. Mingea centrata de pe partea stanga a depasit intregul grup de fundasi banateni, Pantilimon a trecut pe langa minge si pustiul aradean a indeplinit o simpla formalitate de la sase metri de poarta.

Finalul primei reprize a fost plin de duritati, arbitrul partidei acordand patru cartonase galbene, dintre care trei pentru aradeni.

Poli a egalat in minutul 49, la primul sut pe poarta aradenilor, dupa o faza similara cu cea din care UTA a deschis scorul. Centrarea de pe partea stanga a lui Karamian a fost reluata in plasa de Gigel Bucur care a avut timp sa si preia, apararea gazdelor fiind visatoare.

In minutul 66, portughezul Edson a readus pe UTA in avantaj, trimitand cu capul de la cativa metri, in urma unei centrari a lui Hora de pe partea dreapta. Edson continua seria golurilor, ajungand la cota sase in ultimele sase partide.

In primul minut de prelungiri, Simao a ratat sansa de a dubla avantajul gazdelor. Nemarcat in careul timisorenilor, portughezul a preferat un lob si mingea a trecut mult peste poarta lui Pantilimon.

In minutele de prelungire, aradeanul Dejan Stojanovic a fost eliminat. Intrat pe teren cu cateva zeci de secunde inainte, in locul lui Edson, sarbul a vazut cartonasul rosu pentru o intrare dura asupra lui Karamian.