La cateva zile dupa ce a fost acuzata c a a condus sub influenta bauturilor alcoolice, Lindsay Lohan a fost internata la dezintoxicare, informeaza people.com.

Purtatorul ei de cuvant a declarat: “Lindsay a dorit sa urmeze un tratament de dezintoxicare. Speram ca presa sa constientizeze ca este o situatie dificila si sa respecte intimitatea lui Lohan la fel ca pe a oricarui alt pacient al centrului de dezintoxicare.”

Marti, un apropiat al familiei a declarat ca familia Lohan trece printr-o perioada foarte grea si ca toata lumea “se roaga pentru Lindsay”.

Este pentru a doua oara in acest an cand artista, in varsta de 20 de ani, urmeaza un tratament de dezintoxicare. Prima internare in acest scop a fost la Wonderland Center, incepand cu data de 17 ianuarie. La acea vreme Lohan a declarat: “Am hotarat ca trebuie sa am grija de sanatatea mea.”

De aceasta data Lohan s-a internat la centrul de tratament Promises din Malibu. Decizia de a urma un tratament de dezintoxicare a fost luata dupa ce Lohan a fost implicata intr-un accident rutier si a fost depistata ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.