Daca nu aveti chef sa mergeti la sala de fitness singuri, dupa serviciu, incercati sa practicati un sport de echipa. Antrenorii de sport americani marturisesc ca, din ce in ce mai multi adulti joaca fotbal sau tenis, in primul rand de dragul competitiei, iar in al doilea, ca sa faca miscare. Revista Forbes a publicat un top al sporturilor care te mentin in forma.

Fotbalul. Alergarea face bine atat pentru picioare, cat si pentru inima. Mai mult decat atat, va veti lucra mainile si muschii abdominali, atunci cand loviti balonul. Mai trebuie amintit ca fotbalul lucreaza muschii de la glezna, genunchi si sold, care au rolul de a imbunatati stabilitatea.

Polo pe apa. Vreti forta si rezistenta? Alegeti polo pe apa. Este unul dintre cele mai dificile sporturi pe care le puteti practica. Din moment ce nu atingeti cu picioarele fundul piscinei, trebuie tot timpul sa va miscati. Veti face muschi la picioare, spate si gat.

Baschetul. Lovind mingea va veti dezvolta muschii bratelor, iar alergarea de la un capat la altul al salii face bine la inima.

Tenisul. Daca vreti sa ardeti calorii, sa va lucrati picioarele si zona superioara a corpului, ridicati o racheta. Tenisul face bine la inima, sporeste arderile, iar atunci cand este practicat in mod regulat, ajuta la topirea grasimii.

Karate. Imbunatateste coordonarea si echilibrul. Lectiile, in care trebuie mai tot timpul sa lovesti cate ceva, ii ajuta pe oameni sa reduca stresul si sa se simta impliniti.

Patinajul. Presupune coordonare maxima. Trebuie sa fiti rapizi si sa fiti in stare sa va mutati greutatea corpului de pe un picior pe altul.