Dubla victorie in fata Sloveniei reprezinta atat o revansa, dupa eliminarea din barajul pentru Mondialul din 2002, dar si o instalare pe prima pozitie a Grupei G in care cursa pentru EURO se duce in trei: Romania, Bulgaria si Olanda.

"As fi fost foarte multumit daca si Bulgaria ar fi pierdut puncte. A fost un joc foarte bun in aceasta seara, sunt multumit, scorul putea sa fie mult mai mare, am ratat foarte mult. Echipa Romaniei a fost cu cateva clase peste adversarii nostri. Urmeaza un moment foarte important, meciul cu Belarusul, iar Olanda va intalni Bulgaria. Va fi momentul in care putem sa ne desprindem. Nu ma intereseaza locul intai, calificarea este importanta."

Victor Piturca - selectioner

"Mai e un drum lung pana la calificare. Suntem bucurosi ca am incheiat sezonul competitional cu o victorie. Ma bucur ca am dat gol. Sper ca viitorul meci sa ne prinda pe toti 100% apti pentru ca avem nevoie de tot colectivul pentru a obtine calificarea. Mi-as dori ca partida cu Olanda sa fie tot la TImisoara, pentru ca a fost o atmosfera frumoasa."

Adrian Mutu

"Am obtinut sase puncte importante care ne fac sa ne creasca sansele pentru calificare. Suntem pe drumul cel bun, am incheiat anul cum ne-am propus, mai e mult insa pana sa tragem linie. Sper sa mergem la Europene pentru ca avem o echipa frumoasa care merita acest lucru. M-am simtit bine aproape de casa si ma bucur ca publicul a venit in numar mare, in ciuda pretului mare al biletelor."

Cristian Chivu

"Ma bucur pentru cele trei puncte, ma bucur ca am reusit sa inscriu in fata familiei, acasa la Timisoara. Am dat liniste echipei. I-am dedicat golul tatalui meu care sufera in clipa de fata, sper sa fie tare. Mai avem un hop destul de greu in Bielorusia si dupa aceea avem timp sa ne gandim la Olanda si Bulgaria. Sper sa ne intoarcem la TImisoara pentru meciul cu Olanda."

Cosmin Contra

"Am ratat o ocazie imensa la Celje, dar ma bucur ca am dat acum o pasa de gol. Asta e rolul meu, sa pasez nu sa inscriu, asta trebuie sa faca un mijlocas. Am obtinut ceea ce ne-am propus si daca reusim sa castigam in Belarus, putem spune ca am facut un pas important spre calificare."

Paul Codrea

"Imi pare rau ca nu am marcat, dar sunt foarte bucuros ca am reusit sa luam cele sase puncte puse in joc. Importanta este victoria. Nu o consider o revansa. Sansele de calificare sunt mari, dar se joaca pana la ultimul meci. Suntem pe drumul cel bun. Publicul a fost alaturi de noi si sper sa mai revenim aici."

Ciprian Marica