Victoria Beckham a declarat ca doreste ca fiul ei Romeo sa devine unul dintre cei mai buni practicanti de surf. Fosta componenta Spice Girl spera ca odata cu mutarea lor in SUA, fiul sau, in varsta de 4 ani, sa se apuce se sporturi acvatice.

Victoria si familia sa se va muta in Los Angeles in aceasta vara, cand sotul sau, David, se va alatura echipei de fotbal Los Angeles Galaxy, ea sperand ca acest lucru va fi benefic pentru fiul sau, Romeo.

“Sunt foarte incantata. David este foarte nerabdator sa afle ce va face, la fel si copiii care adora ideea de a merge pe plaja. Nu il vedeti pe Romeo facand surf?”, a declarat Victoria pentru revista Glamour.

Aceasta doreste sa se mute langa prietenii sai Katie Holmes si Tom Cruise. “Imi place foarte mult Katie, este dulce si vorbim la telefon despre moda si copii - fiica sa Suri abia a inceput sa mearga”, a declarat starul. Victoria a spus ca prietena sa o ajuta sa aleaga scolile copiilor.

“Toate acele discutii ca ar exista o criza in casatoria lor sunt false. Oamenii nu vor sa creada ca sunt oameni draguti si sunt fericiti impreuna. Exact cum oamenii nu vor sa creada acest lucru despre mine si David.”