In curtea sediului Grupului pentru Dialog Social, din Calea Victoriei 120, va avea loc marti, 19 iunie, o manifestatie pentru pastrarea actualului sediu. Membrii GDS vor sa ramana in actualul centru pana in 2014, cand se va incheia contractul de inchiriere.

GDS este o asociatie independenta, neguvernamentala, cu caracter nepatrimonial, care si-a propus sa apere si sa promoveze valorile democratiei, libertatile si drepturile omului.

Manifestatia va incepe la ora 12:00 si va tine pana la, aproximativ, ora 14:00. La inceput sunt asteptati membrii si cititorii reviste 22, urmand ca de la ora 13:00 sa li se alature si actorii si oameni de cultura.

Organizatorii au specificat ca activitatea in sine va incepe in jur de ora 13:00, cand vor avea loc discursuri, dorind sa fie cat mai multe persoane prezente, care vor purta banderole albe, pe care va scrie GDS.

Este posibil sa se faca o carte de oaspeti, pentru ca fiecare dintre participanti sa isi spuna parerea in vederea sediului, a specificat Marilena Stancu.

GDS are drept de folosinta a imobilului din Calea Victoriei 120 pana in anul 2014, acordat prin Hotararile de Guvern.

Potrivit Hotararii de Guvern 325/2005, imobilul in care se afla sediul GDS si al Revistei 22 este “monument istoric, proprietate publica a statului, situat in municipiul Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120, sectorul 1, aflat in administrarea Ministerului Culturii si Cultelor - Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”.

  • PNL sustine ordonanta care permite GDS sa pastreze sediul