John Travolta a declarat recent ca printesa Diana a fost cea care l-a ajutat sa-si relanseze cariera, dupa o perioada de impas in 1985. Lady Di l-a adus pe actor din nou in lumina reflectoarelor, dupa ce a dansat cu el la o gala de caritate, noteaza publicatia britanica Daily Mirror.

Dupa rolurile din "Grease" si "Febra de sambata seara", vedeta a intrase intr-un con de umbra din punct de vedere cinematografic. Nimeni nu a mai fost interesat de el si a trait o lunga perioada de obscuritate.

Travolta, in varsta de 54 de ani, a povestit ca in timpul unui bal de caritate care a avut loc pe data de 9 noiembrie 1985, prima doamna a Americii Nancy Reagan i-a marturisit ca printesa a cerut in mod special sa danseze cu el. Dupa minunatul dans de la miezul noptii, actorul a declarat ca in bratele printesei s-a simtit ca "un broscoi transformat in print'".

"A fost ceva incredibil, mai ales pentru ca treceam printr-un impas in cariera cinematografica. Dupa acest dans am devenit foarte important pentru America. Am aparut pe coperta multor reviste. Diana m-a pus in valoare", a adaugat Travolta.

Dupa aceasta intamplare, ofertele au inceput sa curga pentru Travolta, succese precum "Pulp Fiction", "Un mafiot la Hollywood", "Operatiunea Broken Arrow" si "Cod de acces - Swordfish". i-au incununat cariera.