Narcoticele le iau mintile celor care le consuma si ii imping sa faca fapte necugetate. Daca saracii ajung la inchisoare pentru detinere de stupefiante, bogatii, in special starurile, isi platesc cu bani grei libertatea. Nu numai ca cheltuie o avere pe cautiuni, dar isi si distrug cariera. Site-ul casapalmera.com a realizat un top al celebritatilor care au astfel de probleme.

In fruntea clasamentului se afla Robert Downey Jr. Actorul, din “Nascuti asasini” si din “Gothika”, considerat de critici drept unul dintre cei mai talentati din generatia sa, a fost nominalizat la Oscar si la Globul de Aur, pentru rolul din filmul “Chaplin”. Asta nu l-a impiedicat sa consume droguri si alcool.

Acum 9 ani a fost arestat de 3 ori pentru detinere de stupefiante si arme. A intrat si a iesit din inchisoare de nenumarate ori. La fel si la si de la dezintoxicare. A continuat sa ia cocaina si heroina. A mai stat la racoare si in perioada in care filma pentru serialul Ally McBeal.

Pe locul 2 - Whitney Houston (Cocaine, Marijuana)

In aprilie 2000, politistii au descoperit in bagajele lui Whitney, marijuana. Desi a tot fost la dezintoxicare, cantareata a continuat sa bea alcool si sa consume marijuana si cocaina, impreuna cu pastile.

Cumnata eu pretinde ca, de cateva ori, a fost la un pas sa ia o supradoza. Ea mai povesteste ca, uneori, Whitney se loveste singura, pana se invineteste, crezand ca o ataca diavolul.

Locul 3 - Drew Barrymore, protagonista din „50 First Dates” si „Duplex”, s-a apucat de baut si de fumat la varsta de 9 ani. La 10 ani, deja fuma marijuana, iar la 12 priza cocaina. Din fericire, cand a devenit femeie in toata firea, Drew si-a rezolvat aceste probleme.

Pe locul 4 - Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain. Are probleme cu drogurile de cand era foarte tanara. Se spune ca tatal ei i-a dat LSD (una dintre cele mai puternice substante halucinogene cunoscute), cand ea avea numai 4 ani. Courtney sustine ca a luat heroina si atunci cand era gravida. Fiica ei a fost botezata de Drew Barrymore.

In octombrie 2003, a fost arestata pentru ca a intrat prin efractie in casa prietenului sau, dupa ce consumase substante interzise. Cateva ore mai tarziu, era dusa la spital pentru ca luase o supradoza de oxycontin, un calmant foarte puternic. Acum un an, a fost arestata de mai multe ori, pentru detinere de droguri. A tot intrat si iesit de la dezintoxicare.

Pe locul 5 - Nick Nolte. In toamna lui 2002, actorul a fost arestat pentru ca se urcase la volan sub influenta alcoolului si a drogului GHB. Eliberat pe cautiune, a reusit, in cele din urma, sa-i convinga pe judecatori ca rezultatele probelor de sange reflectau faptul ca nu luase droguri, ci doar cateva ... medicamente.

Pe locul 6 - actorul Gary Busey. Aceleasi vicii ca si la colegul sau Nick Nolte: alcoolul si drogurile. In mai, 1995, dupa ce a ajuns la spital mai mult mort decat viu, dupa o supradoza de cocaina amestecata cu GHB, a fost arestata pentru detinere de droguri.

Pe locul 7 - fotomodelul Kate Moss. In septembrie 2005, jurnalistii britanici au fotografiat-o pe in timp ce priza cocaina. La scurt timp, a pierdut majoritatea contractelor importante pe care le avea. Ea nu a fost arestata niciodata pentru ca pozele nu sunt considerate proba in tribunalele britanice.

Pe locul 8 - actrita Nicole Richie, fiica lui Lionel Richie. A fost arestata in 2003 pentru ca avea asupra ei heroina si continua sa mearga cu masina, desi avea permisul suspendat. Daca prima oara a scapat, istoria s-a repetat si, la sfarsitul anului trecut, a fost retinuta din nou. De aceasta data, se urcase la volan dupa ce a consumat marijuana si un calmant, numit vocodin.

Locul 9 - Yasmine Bleeth, una dintre frumoasele actrite care au jucat in Baywatch, a fost prinsa cu cocaina si cu seringi pe autostrada. Abia iesise de la dezintoxicare. Actrita mai prefera si alte droguri, precum Crystal Meth.

Pe locul 10 - Chitaristul Eddie Van Halen, din trupa rock “Van Halen”. El si colegii lui au inregistrat un succes enorm cand s-au lansat, in anii ‘70. Cu timpul insa, Eddie a inceput sa consume alcool si cocaina amestecata cu Crystal Meth. Politistii l-au prins ca isi cumpara droguri de pe strada. Aceste vicii l-au scos de pe scena pe Van Halen.