Cainele uneia dintre cele mai bogate femei din Statele Unite a primit o mostenire de 12 milioane de dolari dupa decesul stapanei si va continua sa duca viata opulenta cu care a fost obisnuit, au dezvaluit administratorii averii dupa citirea testamentului.

Potrivit testamentului, Leona Helmsley a lasat 100.000 de dolari soferului sau de origine romana, Nicolae "Nicholas" Celea, care lucra pentru ea de mai multi ani.

Leona Helmsley, care a fost proprietarul mai multor hoteluri si cladiri din New York, a lasat mostenire 12 milioane de dolari pentru cainele sau, Trouble, iar fratele femeii a fost numit administratorul banilor.

La indicatiile lui Helmsely, cainele din rasa maltez alb va fi inmormanat alaturi de stapanii sai in mausoleul familiei, iar monumentul va fi spalat cel putin o data pe an.

Helmsley a incetat din viata la 20 august, lasand o mostenire de aproximativ cinci miliarde de dolari ce va fi impartita intre fratele sau, nepoti si institutii de caritate.

Leona Helmsley a fost unul dintre principalii investitori de pe piata imobiliara din Statele Unite, unde a detinut printre altele lantul de hoteluri Helmsley. In 1989, ea a fost arestata si condamnata pentru evaziune fiscala si frauda, petrecand apoape doi ani in inchisoare.

Femeia, care obisnuia sa spuna ca "doar oamenii marunti platesc taxe", era recunoscuta pentru atitudinea sa tiranica fata de angajati, fiind supranumita "Regina raului".