Nume mari ale scenei artistice de odinioara alcatuiesc coloana vertebrala a Miscarii Reformatoare - formatiune nou-infiintata de Codrin Stefanescu, fost membru al PC. Printre vedetele atrase de Stefanescu se numara Mirabela Dauer, Axinte de la Vacanta Mare, duetul de comici Romica Tociu - Cornel Palade, fostul fotbalist Ilie Dumitrescu sau Marcel Pavel.

"Acesta nu este un afis al unui show grandios, ci sunt cei care si-au manifestat, deja, increderea in ideile si principiile Miscarii Reformatoare. Sunt oameni care vin alaturi de noi cu tot sufletul, oameni care simt nevoia de schimbare. Sunt prietenii nostri", se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii, remis redactiei HotNews.ro.

Miscarea Reformatoare a fost initiata de catre fostul deputat PSD Codrin Stefanescu si are ca scop reformararea clasei politice si se adreseaza “oamenilor dezamagiti de politicieni”. Potrivit declaratiilor lui Stefanescu, organizatia s-ar putea transforma intr-un partid de centru cu ideologie social-liberala.

Codrin Stefanescu a fost exclus in aceasta vara din Partidul Conservator, fiind acuzat de Dan Voiculescu de organizarea unui puci intern. Stefanescu a mai fost membru al PSD si PRM.