UniCredit Tiriac Bank nu are in derulare niciun concurs al carui premiu ar fi un autoturism, dupa cum se arata in mai multe mesaje primite de consumatori in ultima perioada, anunta institutia de credit. Reprezentantii bancii au demarat procedurile pentru rezolvarea acestui caz.

Potrivit unui comunicat al institutiei bancare, mai multe persoane au fost anuntate prin mesaje SMS sau direct, de catre persoane care se recomanda drept angajati ai UniCredit Tiriac Bank, ca sunt castigatorii unui autoturism Mitsubishi Colt, premiu al unei promotii speciale a bancii.

Pentru a intra in posesia premiului, cetatenii sunt informati ca este necesar sa plateasca o anumita suma de bani sau ca trebuie sa trimita codul de reincarcare al unei cartele telefonice noi.

“Banca nu are in derulare nicio promotie care se desfasoara in aceste conditii si ca cererile mai sus mentionate nu sunt facute de catre UniCredit Tiriac Bank ci reprezinta o incercare de fraudare a consumatorilor”, se mai arata in comunicatul UniCredit.