Victor Ponta s-a alaturat casei de avocatura Sova si Asociatii, in calitate de partener senior. Potrivit lui Dan Sova, managing partner la Sova si Asociatii, Ponta va coordona activitatea firmei pe parte de drept penal si drept penal al afacerilor.

Sova a declarat pentru HotNews.ro ca Victor Ponta a fost ales pentru aceasta functie datorita pregatirii profesionale deosebite si a experientei in domeniul juridic.

“Acesta este rezultatul unor discutii care au durat un an. Simpla prezenta a dansului va crea un plus de valoare pentru noi. De asemenea, nu ascund faptul ca eram deficitari pe parte de drept penal si drept penal al afacerilor”, a mai spus Dan Sova.

Sova si Asociatii este o casa de avocatura multidisciplinara care acopera un domeniu vast de practica in probleme juridice si de afaceri precum proiecte de finantare, proiecte de afaceri, domeniul energiei si al resurselor naturale, proiecte de privatizare, lichidari, drept financiar si fiscal, fuziuni si achizitii, contracte comerciale, domenul imobiliar si proprietate intelectuala. Casa de avocatura a fost fondata in 1997 in Bucuresti.