„Acum ceva vreme ma gandeam sa imi schimb numele crezand ca ar putea avea o influenta negativa asupra imaginii mele insa m-am razgandit. Cred ca pe parcursul carierei acest nume va avea o influenta mai degraba pozitiva”, a declarat pentru HotNews.ro candidatul PIN. Cocaina este avocat in Cluj si spune ca a intrat in politica in urma cu doua luni.

„Tot Cocaina se numea si bunicul meu, dar nu vreau sa intru prea mult in aceste detalii”, a mai spus candidatul PIN, care a recunoscut ca, in partid, colegii ii spun "Liniuta". „Nu pot sa spun ca imi place acest apelativ, dar daca vine de la colegii mei care nu sunt rau intentionati, atunci nu mi se pare ca ar fi o problema”.

Cozmin Gusa declarase, marti seara, la o emisiune televizata, ca apelativul candidatului Cocaina in partid este "Liniuta".

In aceste zile, partidele sunt in febra alcatuirii listelor pentru europarlamentare, care trebuie definitivate cel tarziu la 25 septembrie.

PNL, PD, PSD si PRM nu si-au anuntat inca oficial candidatii, dar in presa au aparut diverse nume. Doar PNG, PLD, PIN si PC au anuntat cine sunt oamenii cu care vor intra in competitia pentru cele 35 de locuri in Parlamentul European.