Oprah Winfrey realizatoarea talk-show-ului care ii poarta numele, este starul de televiziune cu cele mai mari castiguri in perioada iunie 2006-iunie 2007, potrivit unui studiu realizat de revista „Forbes”.

In perioada iunie 2006-iunie 2007, Oprah Winfrey a castigat 260 de milioane de dolari, de peste patru ori mai mult decat ocupantul locului al doilea din acest top, Jerry Seinfeld, realizatorul sitcomului „Seinfeld”, care a castigat in acelasi interval de timp 60 de milioane de dolari.

Simon Cowell, arogantul si criticul judecator al emisiunii destinate tinerelor talente „American Idol”, echivalentul american al emisiunii „Megastar”, s-a situat pe locul al treilea, cu castiguri de 45 de milioane de dolari.

Lui Winfrey i se alatura un alt realizator de talk-show-uri, David Letterman, care, datorita emisiunii sale „Late Night with David Letterman”, a castigat 40 de milioane de dolari, situandu-se pe locul al patrulea. Pe locul al cincilea s-a plasat Donald Trump, care a castigat datorita emisiunii sale „The Apprentice” („Ucenicul”) 32 de milioane de dolari.

integral in EvZ