Heather Mills i-a dat lui Sir Paul McCartney termen pana vineri sa se gandeasca la oferta sa pentru a-i acorda divortul si pentru a nu ii distruge imaginea. Mills doreste ca artistul sa ii dea 50 de milioane de lire sterline in schimbul tacerii sale, informeaza dailymail.co.uk.

Mills a sperat ca va pune capat lungului si asprului divort in fata unei Curti Superioare de Justitie in cadrul infatisarii care a avut loc joia trecuta. Insa, deoarece nu a ajuns la o intelegere cu McCartney, Mills s-a hotarat sa ii dea un ultimatum cantaretului.

Astfel, Heather Mills le-a cerut avocatilor sai sa ia legatura cu reprezentantii lui Paul si sa le spuna ca pana vineri trebuie sa ia o hotarare.

O sursa declarat: “Daca nu ii vor acorda suma pe care a cerut-o, Heather este dispusa sa dezvaluie in public tot ceea ce stie. Heather sustine ca nu ar fi deloc placut pentru Paul daca ea ar spune tot ce stie. De asemenea, a mai spus ca este posibil sa plece pentru o lunga perioada cu fiica lor Beatrice in America.”