America Ferrera, actrita principala din serialul “Ugly Betty”, a fost socata sa auda critici legate de faptul ca Eva Longoria si Jessica Alba ar fi plinute. “Cred ca cei din jur sunt mult prea atenti la felul in care aratam. Cred ca este o greseala ca oamenii sa le numeasca pe Jessica Alba sau pe Eva Longoria grasute. Sa fim seriosi, ele nu sunt grasute, eu sunt grasuta” spune actrita.

“Sunt foarte norocoasa. Faptul ca o interpretez pe Betty mi-a dat ocazia sa fiu eu insami, nu a fost nevoie sa ma schimb” a adaugat starul.

“Ce este normal acum? Este normal sa porti masura mica? Nu este bine sa nu mananci” a declarat actrita pentru lifestyleextra.com, nemultumita de standardele aplicate de presa starurilor.

Actrita, in varsta de 23 de ani, spune ca rolul sau a ajutat-o mult si ca nu este nevoita sa se gandeasca la felul cum arata. “Daca am luat sau am pierdut din greutate un kilogram, sau daca am mancare printre dinti, nu este nici o probleme, pentru ca face parte din show”, spune tanara actrita. Dar recunoaste ca uneori se duce si ea pe la sala.