Deputatul PDL Cezar Preda s-a inscris duminica in cursa electorala pentru sefia CJ Buzau, anunta Agerpres. Acesta a acuzat USL ca, ''dupa caderea guvernului, primarii PDL au fost presati non-stop'' si i-a sfatuit pe adversarii sai politici ''sa se concentreze pe programe si mai putin pe racolare''.

''Eu vreau sa va spun ca indiferent de numarul primarilor in functie sansele PDL sunt aceleasi pentru ca noi ne ducem cu niste principii si cu un om, Cezar Preda. Ei au considerat ca luandu-mi primarii imi vor taia mainile si picioarele, dar nu mainile si picioarele sunt importante, ci creierul unui om si actiunea lui si capacitatea lui de a convinge oamenii. La asa ceva nu au avut pret, pentru ca asa ceva nu se vinde'', a mai spus Cezar Preda.

Democrat-liberalul s-a aratat optimist in privinta sanselor de a castiga presedintia CJ, chiar daca USL are 80 din cei 87 de primari din judetul Buzau.

''Avem o organizatie puternica, iar exemplu meu trebuie urmat de toata lumea si indiferent de cati adversari ai in fata ta trebuie sa-ti pastrezi calmul si dorinta de a duce mesajul tau. Dupa predarea stafetei catre guvernul Ponta, foarte multa lume a considerat ca PDL intra intr-o faza si mai acuta de dezorganizare. Vreau sa va asigur ca mi-am depus candidatura la presedintia CJ pentru a castiga. In pofida sfortarilor de a racola in aceste doua zile toti primarii PDL, nu s-a reusit, a ramas ca Cezar Preda si PDL sa se bata cu aceasta mare armata a USL. Si Cezar Preda si PDL se vor bate pentru ca noi credem in ceea ce vrem sa facem si pentru judet si pentru romani'', a incheiat liderul PDL Buzau.