Primaria sectorului 3 vrea sa infiinteze inca doua firme. Consiliul General si-a dat acordul

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Luni, 11 septembrie 2017, 18:53 Actualitate | Administratie Locala

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat permisiunea Primariei sector 3 sa isi infiinteze inca doua societati comerciale, una pentru agrement, iar alta pentru administrarea pietelor.

Societatea de agrement ar urma sa administrexe zonele publice de agrement si recreere din sectorul 3.

"La nivelul Sectorului 3 exista o preocupare permanenta de a raspunde nevoilor cetatenilor privind petrecerea timpului in aer liber sau posibilitatea desfasurarii unor activitati recreative. In acest sens, este necesara punerea in valoare a spatiilor publice regasite la nivelul Sectorului 3 si amenajarea si exploatarea lor ca spatii de agrement si recreere. Prin hotararea Consiliului Local al Sectorului 3 nr. 353/25.08.2017 se evidentiaza faptul ca exista multiple spatii care pot fi utilizate in scopuri de agrement pentru locuitorii sectorului. Totodata, se remarca o tendinta crescatoare a organizatorilor si producatorilor de servicii comerciale de agrement care solicita aprobari pentru organizarea de manifestari specifice pe domeniul public al Sectorului 3, in special in parcuri, dar si in alte zone, precum marile bulevarde, acoperisuri, parcari, etc. De asemenea, aceste spatii sunt utilizate si in vedere desfasurarii manifestarilor publice initiate de catre Directia Cultura, Sport si Tineret din cadrul Primariei Sectorului 3, manifestari care beneficiaza de un numar mare de participanti si de abordari pozitive, atat din punct de vedere al calitatii acestora cat si al promovarii si reflectarii in mass-media, avand un caracter educativ pronuntat", se arata in raportul de specialitate al proiectului.

Primaria sectorului 3 a infiintat recent inca 4 societati comerciale.​MASA ROTUNDA Ce fac si ce ar putea sa faca bancile pentru economie si companii? Economistii sefi ai primelor 3 banci comerciale, in dialog cu cititorii  HotNews.ro, luni, de la ora 9:00

Am vazut saptamana trecuta ca Institutul de Statistica a anuntat o crestere economica record - insa analistii si economistii, ne anuntam ca de fapt lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Este economia bine finantata in acest moment? Se fac investitii private? Dar publice? Cum pot ajuta bancile mai mult economia, statul si companiile private? La toate aceste intrebari vor raspune Horia Braun, economistul sef al BCR, alaturi de Florian Libocor (economistul sef al BRD-GSG) si de Andrei Radulescu (economist sef al BT) in cadrul mesei rotunde care va avea loc, luni, 20 noiembrie, incepand cu ora 9:00.

434 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică