Chirurgia estetica, locul in care stiinta si arta se imbina, iti poate reda, in anumite conditii, increderea in propria imagine. De la extractia unei alunite pana la remodelarea radicala a formelor, chirurgii plasticieni te informeaza asupra tuturor posibilitatilor terapeutice capabile sa corecteze o problema de estetica.

Visezi la un abdomen plat, un chip fara riduri? Un nas mai mic, sani mari si buze carnoase? Cand tratamentele cosmetice, gimnastica si toate celelalte metode neinvazive nu te pot face sa te simti bine in propria piele, chirurgia estetica este o alternativa viabila, desi costisitoare.

In goana catre idealul tau de frumusete exterioara, decizia de a face operatia estetica trebuie sa tina cont de cateva criterii:

  • Stabileste cu exactitate care sunt asteptarile tale;
  • Decizia trebuie sa se bazeze pe motive consistente si realiste;
  • Informeaza-te asupra tuturor posibilitatilor terapeutice capabile sa iti rezolve problema;
  • Cantareste cu multa atentie indicatiile si contraindicatiile fiecarei operatii, precum si posibilele riscuri si complicatii;
  • Stabileste ce impact are decizia ta asupra familiei si asupra celor apropiati. Decizia de a suporta o interventie chirurgicala estetica ii influenteaza si pe cei de langa tine.

Citeste restul articolului pe MedLive.ro.