Un vanator a fost impuscat mortal in cap, vineri seara, in timpul unei partide de vanatoare care a avut loc in apropierea comunei Tomesti, politistii efectuand cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul, relateaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, un barbat de 32 de ani din Miercurea Ciuc a fost impuscat de un altul, de 30 de ani, din comuna Carta, primele informatii aratand ca cei doi se aflau la o partida de vanatoare.

Seful Serviciului Judetean de Ambulanta Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru Agerpres ca victima a fost impuscata in cap, din spate, si a fost gasita decedata la locul accidentului.

"E vorba de doi vanatori, intr-o padure din apropierea comunei Tomesti. Unul dintre ei l-a impuscat pe celalalt in cap, din spate. Echipajul nu a putut decat sa constate decesul, in astfel de situatii sansele de supravietuire sunt minime", a declarat dr. Peter Szilard.

Politia face cercetari pentru a vedea daca partida de vanatoare era autorizata, primele cercetari aratand ca autorul faptei detinea legal o arma de vanatoare cu alice.