Farul Constanța a reușit vineri o prestație încântătoare în fața celor de la CFR Cluj, scor 5-1, în etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii. Campioana en-titre a urcat pe poziția secundă a clasamentului.

Jucatorii celor de la Farul ConstantaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1, în play-off-ul SuperLigii – Joc perfect pentru elevii lui Gică Hagi

Farul Constanța a amintit în partida contra celor de la CFR Cluj de echipa care defila în sezonul trecut și câștiga titlul.

Louis Munteanu a deschis scorul după 22 de minute cu un șut la vinclu, iar Ionuț Cojocaru a dublat avantajul gazdelor în minutul 41, cu o execuție de la marginea careului.

Elevii lui Gică Hagi au punctat din nou în minutul 67 prin Constantin Grameni, Philip Otele a redus din diferență în minutul 77, iar un minut mai târziu Ionuț Cojocaru a realizat dubla după o pătrundere individuală.

Tabela a fost închisă de Cristi Ganea în minutul 83, după ce șutul său de la distanță a fost deviat nefericit de un apărător advers.

Rezultatul o duce pe Farul pe poziția secundă a clasamenului cu 32 de puncte, în timp ce clujenii coboară pe locul al patrulea, cu 31 de puncte.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Farul Constanța și CFR Cluj.

SuperLiga, etapa cu numărul 5 din play-off

Farul – CFR Cluj 5-1

FCSB – Rapid / sâmbătă 20:30

Sepsi – Universitatea Craiova / duminică 19:00

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 44 puncte

2. Farul – 32 p

3. Universitatea Craiova – 31 p

4. CFR Cluj – 31 p

5. Rapid – 28 p

6. Sepsi – 27 p

Principalele momente ale partidei:

Min 90+4: Fluier final la Ovidiu. Farul câștigă categoric duelul cu CFR Cluj.

Min 83: GOOOL Farul. Cristi Ganea punctează și el cu un șut deviat de la mare distanță.

Min 78: GOOOL Farul. Ionuț Cojocaru scapă singur pe o zonă liberă și reușește dubla.

Min 77: GOOOL CFR Cluj. Ardelenii reduc din diferență prin Philip Otele, care înscrie cu un șut la colțul lung din interiorul careului.

Min 67: GOOOL Farul. Șutul deviat al lui Constantin Grameni se duce aproape de vinclu și îl suprinde nepregătit pe Sava.

Min 60: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj. Mingea trimisă de Otele din interiorul careului este respinsă de Gustavo Marins de pe linia porții.

Min 46: S-a reluat partida cu o nouă ocazie mare pentru Farul, ratată de același Louis Munteanu.

Min 45+4: Final de repriză.

Min 41: GOOOL Farul. O nouă reușită superbă pentru constănțeni, după șutul lui Ionuț Cojocaru de la marginea careului.

Min 37: La cealaltă poartă, Daniel Birligea profită de o greșeală a lui Ionuț Larie, dar șutează peste poartă din poziție excelentă.

Min 35: Contănțenii presează la poarta lui Sava, iar Louis Munteanu ratează o nouă ocazie cu un șut din unghi care nu a nimerit ținta.

Min 22: GOOOL Farul. Louis Munteanu deschide scorul cu un șut superb în vinclu din interiorul careului, după o acțiune individuală.

Min 21: CFR Cluj ratează o mare ocazie prin Muhar, servit excelent de Ciprian Deac, al cărui șut trece milimetric pe lângă poarta Constănțenilor.

Min 9: Ocazie mare pentru Farul. Ionuț Vînă l-a lansat excelent în adâncime pe Cristi Ganea, al cărui șut puternic lovește bara transversală.

Min 7: Șutul slab de la marginea careului trimis de Philip Otele este reținut de Buzbuchi.

Min 1: A început partida de la Ovidiu.

Echipele de start:

Farul: 1. Buzbuchi – 3. Popescu, 17. Larie, 45. Gustavo Marins, 11. Ganea – 8. Vînă, 5. Queiros, 24. Grameni – 30. Grigoryan, 9. Munteanu, 27. Cojocaru. Antrenor: Gheorghe Hagi

Rezerve: 34. Mușat – 7. Rivaldinho, 15. Dănuleasa, 16. Nedelcu, 19. Andronache, 21. Boli, 22. Sîrbu, 23. Casap, 66. Grosu, 80. Popescu, 90. Stoian

CFR: 90. Sava – 4. Manea, 42. Boben, 44. Kresic, 45. Camora – 73. Muhar, 18. Keita, 29. Avounou – 10. Deac, 9. Birligea, 17. Otele. Antrenor: Francisc Dican

Rezerve: 34. Bălgrădean, 89. Hindrich – 7. El Kaddouri, 8. Filip, 14. Serebe, 19. Mogoș, 22. Aussi, 77. Tachtsidis, 82. Fica, 84. Radu, 99. Michael

Partida disputată pe Stadionul Academiei Hagi de la Ovidiu îl are la centru pe arbitrul Florin Andrei.