Schoenherr și Asociații SCA anunță cooptarea avocatului Andrei Mureșan în poziția de managing attorney at law în cadrul practicii de corporate/M&A a firmei. Cu această mișcare, Schoenherr continuă consolidarea echipei sale specializate în fuziuni și achiziții, care este coordonată de partenerii Markus Piuk, Mădălina Neagu și Monica Cojocaru și include în prezent 10 avocați.

Andrei Mureșan, Mădălina NeaguFoto: Schoenherr si Asociatii

Atragerea de avocați talentați și investiția permanentă în dezvoltarea lor sunt elemente cheie care contribuie la succesul practicii noastre de corporate/M&A. În ultimii ani, pe lângă creșterea unor tineri cu potențial, ne-am axat pe întărirea eșalonului de specialiști experimentați, de nivel senior și managing attorney at law. Îi urmăm bun venit în echipă lui Andrei, care aduce cu sine, în beneficiul clienților noștri, experiență semnificativă în fuziuni și achiziții.‟ – a declarat Mădălina Neagu, partner Schoenherr.

Andrei Mureșan (managing attorney at law) are 10 ani de experiență profesională în firme locale și internaționale de avocatură active pe piața din România, fiind specializat în corporate/M&A. A acordat asistență juridică în legătură cu un număr considerabil de tranzacții de fuziuni și achiziții derulate la nivel local și internațional, precum și pe aspecte generale corporate privind înființarea, funcționarea și reorganizarea companiilor active în România. Clienții asistați includ companii multinaționale și locale din diverse sectoare economice, precum energie (petrol și gaze, energie electrică), retail, real estate, producție, IT&C.

Mă bucur să mă alătur practicii de corporate/M&A a Schoenherr, care are o reputație excelentă la nivel local și internațional. Sunt entuziast în legătură cu această schimbare în cariera mea și am convingerea că, împreună cu noii colegi, vom continua să atragem proiecte interesante și să finalizăm tranzacții de succes pentru clienții firmei.‟ – a declarat Andrei Mureșan.

Schoenherr este o firmă regională de avocatură care operează 15 birouri în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est. Firma este activă în România din anul 1996, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale. Practica specializată în corporate/M&A a Schoenherr și Asociații SCA este recunoscută de toate organismele internaționale independente de cercetare a pieței de avocatură (Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).