Medicul Elena Toader, soția ministrului Justiției, Tudorel Toader, a câștigat concursul de șef al secției de de gastroenterologie I de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași după ce singurul său contracandidat, medicul Vasile Drug, s-a retras din cursă după prima probă, scrie Tolo.ro.

Tudorel ToaderFoto: Hotnews

"Apreciez munca dumneavoastră de jurnaliști, dar nu doresc să discut acest subiect!", s-a limitat să spună medicul Vasile Drug, contactat de Tolo.ro.

Potrivit Tolo.ro, "doctorul Vasile Drug, mai experimentat, s-a retras înainte de probele scrisă și practică, susținând doar interviul, unde luase cu doar două puncte mai puțin, 96 la 98, față de colega lui, medicul Elena Toader. Ziarul de Iași îl considera pe Dr. Vasile Drug 'de departe favorit' datorită experienței superioare, el fiind medic primar în gastroenterologie din 2001, în timp ce medicul Elena Toader a căpătat aceeași specializare în 2004".

"Nu putem spune nimic. Uman, lucrez alături de Elena Toader, nu am probleme cu dânsa, dar mai multe nu pot să spun pentru că vorbim de oameni foarte puternici. E tensiune. Nu vrem să mai apărem. Înțelegeți-ne și pe noi!", a declarat un alt medic de la Spitalul Sfântul Spiridon, contactat de Tolo.ro.

Elena Toader nu a răspuns apelurilor și mesajelor jurnaliștilor Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan, autorii articolului de pe Tolo.ro.

Citește continuarea pe Tolo.ro.