"Ceea ce s-a intamplat la Iasi, cu un cor compact si bine delimitat de pensionari militari, pare mai degraba un act cabotin. Nu o sa ma feresc sa o spun: am auzit lozinci politice specifice discursului din ultima perioada al domnilor Ponta si Antonescu (..) Toata ziua de ieri (duminica - n.red.) am primit informatii despre autobuzele care urmau sa aduca si chiar ne temeam de aparitia violentelor. Am decis sa il sunam pe Presedinte si sa ii recomandam sa nu mai vina, mai ales ca ieri (duminica - n.red.), la ora 22.00, era inca la Cotroceni. Nici nu a vrut sa auda, dar ne-a recomandat noua sa nu participam!", a scris luni seara Elena Udrea pe blogul personal, dupa ce Traian Basescu a fost huiduit luni, la Iasi, in timpul manifestarilor legate de Ziua Unirii Principatelor.

  • "Astazi, la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor, o parte dintre cetatenii Romaniei au ales sa strige impotriva Presedintelui legitim ales si sa acopere astfel Imnul National. Semn cu atat mai rau cu cat acei oameni, ca militari, au facut un juramant de credinta sa apere Patria si toate simbolurile sale, printre care si Imnul National", mai scrie ministrul Dezvoltarii si Turismului.
  • "Stiam de cateva zile ca PSD si PNL vor sa organizeze in timpul festivitatii de astazi (de luni - n.red.), dar am ales sa vin. Ba chiar cu atat mai mult. Toata ziua de ieri am primit informatii despre autobuzele care urmau sa aduca si chiar ne temeam de aparitia violentelor. Am decis sa il sunam pe Presedinte si sa ii recomandam sa nu mai vina, mai ales ca ieri, la ora 22.00, era inca la Cotroceni. Nici nu a vrut sa auda, dar ne-a recomandat noua sa nu participam!", spune Elena Udrea.
  • "Nu spun ca nemultumirea unora dintre manifestanti nu era justificata. Din pacate insa, am avut de-a face cu un act de manipulare, in care niste politicieni care vorbesc despre interesele Romaniei de o maniera ritoasa s-au transformat in instigatori ai multimii", sustine ministrul, adaugand ca "In tot acest timp, Realitatea Tv si Antena3 au incercat sa faca o noua mica . Culmea, chiar asa i-au si spus in vreo doua-trei randuri."
  • "24 ianuarie 2011 ramane si ziua in care un sondaj de opinie (CSCI) stropeste cu peste personajul politic Adrian Nastase, pe care ni-l prezinta ca posibil viitor Presedinte al Romaniei, care, de buna seama, , alaturi de Ponta, Premierul-salvator. Anii pe care i-am petrecut in politica m-au invatat sa nu cred in coincidente. Cred ca asistam la o noua ofensiva mediatica si politica impotriva institutiilor statului de drept. La o tentativa disperata de a prezenta Guvernul si Presedintia ca fiind sub asediu popular si de a justifica astfel Alianta Impotriva Firii PSD-PNL-Antena3-RealitateaTv. S-au saturat si ei sa se mai ascunda", continua Elena Udrea.
  • "Pentru ca, totusi, este ziua in care sarbatorim Unirea Principatelor, le urez inca o data romanilor sa fie uniti, pentru ca numai asa vom putea calca pe drumul cel bun", incheie ministrul Dezvoltarii.