Deputatul Iosif Blaga (PDL), din Colegiul Orastie-Valea Muresului-Geoagiu, a fost implicat, miercuri, intr-un accident de circulatie, dupa ce a lovit cu masina o femeie de 81 de ani, din Orastie, care a traversat strada printr-un loc nemarcat si fara sa se asigure, victima fiind ranita usor, transmite Agerpres.

Potrivit primelor cercetari ale Politiei Rutiere, parlamentarul nu s-ar fi asigurat suficient la efectuarea unei manevre de mers cu spatele, moment in care a surprins-o si accidentat-o usor pe femeia in varsta. Victima s-a lovit la cap si a primit ingrijiri medicale.

In urma verificarilor cu aparatul etilotest, politistii au constatat ca soferul masinii implicate in accident nu consumase alcool, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, inspector Bogdan Nitu.

Contactat telefonic, deputatul Iosif Blaga a declarat ca regreta cele intamplate si ca spera ca femeia accidentata sa se faca bine cat mai repede. El a precizat ca nu a vazut-o pe victima atunci cand a efectuat manevra de mers cu spatele.

'Eu m-am uitat in spate, dar nu am observat-o pe femeia in varsta. Este regretabil ceea ce s-a intamplat si sper ca doamna in cauza sa fie bine', a spus deputatul Iosif Blaga.

El a mentionat ca familia victimei a decis sa o duca pe femeie la un control suplimentar la spitalul din municipiul Hunedoara, unde aceasta va fi investigata cu ajutorul unui tomograf.