Deputatul PSD Aura Vasile i-a spus premierului Emil Boc ca "o sa va trimitem acolo unde va este locul, sa bateti coasa, sa bateti hora, sa ciopliti lemne si poate sa va spargeti oua in cap", transmite Mediafax. Vasile a declarat, la dezbaterea din Parlament pe marginea motiunii de cenzura depuse de PSD, ca Boc va intra in manualele de istorie ca cel mai slab premier. Deputatul PSD a mai spus ca Boc si-a batut joc si de parintii sai, carora le-a taiat pensiile.

"Astept cu interes finalul mandatului dumneavoastra, nu cel incredintat de Parlament, ci celui regizat de seful sau de la Cotroceni", a spus Vasile, adaugand ca Boc este "un om politic terminat" si ca refuza sa i se adreseze cu apelativul de prim-ministru pentru ca toata lumea stie ca nu este cu adevarat premier.

Vasile si-a cerut scuze ca l-a intrerupt pe premier de la activitatile sale uzuale, "mai ales ca s-a facut vremea pentru a doua coasa". "Poate de aceea, chiar astazi, o sa va trimitem acolo unde va este locul, sa bateti coasa, sa bateti hora, sa ciopliti lemne si poate sa va spargeti oua in cap, activitati pentru care va uram sincer mult succes".

Ea a mai afirmat ca raul este regimul in intregime si ca, "in acest regim, daca esti stripper, poti ajunge director intr-o institutie deconcentrata, in care, daca esti chelnerita si o cunosti pe doamna Udrea, primesti o agentie guvernamentala si, daca esti blonda si ai pile la ministrul Apararii, ajungi sef de autoritate guvernamentala".