Liliana Minca si-a depus vineri candidatura pentru Colegiul 19 Camera Deputatilor din Capitala, din partea Aliantei PSD+PC. "Paste fericit! Mi-am depus candidatura in Vinerea Mare, am tinut post, sufletul meu este curat si nu doar suflet vreau sa le dau cetatenilor, ci si proiecte", a declarat Liliana Minca, citata de Mediafax.

Aceasta i-a urat succes contracandidatei sale Teo Trandafir, precizand ca va fi o "campanie intre doamne, pe proiecte, civilizata". In ceea ce priveste proiectele pe care le sustine, candidata PSD+PC a declarat ca vrea ca "femeile sa nu iasa in cosciug la pensie, la 65 de ani, ci la 60".

Alaturi de Liliana Minca a fost si liderul PC Daniel Constantin, care a venit la Biroul Electoral purtand o cravata violeta pentru a arata ca se alatura celor care protesteaza fata de Traian Basescu. "Campania pentru Colegiul 19 nu este o lupta intre Piedone si Teo Trandafir si nici intre Liliana Minca si Teo Trandafir, ci intre opozitie si partidul de guvernamant. Electoratul va sanctiona partidul de guvernamant, si nu pe Teo Trandafir", a precizat Constantin.

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc in 25 aprilie. PNL nu va avea candidat la aceste alegeri, dupa ce nici PSD+PC nu si-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, castigate de liberalul Radu Stroe. Locul de deputat in Colegiul 19 Bucuresti a devenit vacant dupa demisia Danielei Popa, numita in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.