Candidatul la Presedintie, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat sambata, in fata tinerilor liberali adunati la Mamaia, ca, la prezidentiale, Romania trebuie sa aleaga intre "boala si vindecare, intre smecherie si cinste", neavand "luxul" de a alege intre ideologii, relateaza NewsIn.

  • "Nu avem de ales in aceasta toamna doar intre oameni, nu ne permitem luxul de a alege intre ideologii. In aceasta toamna, Romania va trebui sa aleaga intre boala si vindecare, intre smecherie si cinste, intre un Guvern care fura pe cetatenii sai si un Guvern care sa-i serveasca. Va rog din suflet, nu uitati aceste doua lucruri pe care toti compatriotii nostri trebuie sa-l inteleaga: jocurile nu sunt facute, boala are leac".

Antonescu s-a adresat tinerilor prezenti la Pavilionul Expozitional Mamaia cu mesajul ca dorinta sa in politica este ca generatia lor sa nu mai traiasca esecurile si deziluziile generatiei sale. Liderul PNL le-a citat tinerilor din Mihai Eminescu, din J.F. Kennedy, Vasile Parvan, dar si din Tudor Chirila, cu mesaje care sa vina in contrapondere cu lipsa de valori morale ale "Romaniei oficiale".

  • "Romania oficiala de azi ii spune fiecaruia din voi: intra intr-o gasca sau pleaca (...) Reteta reusitei in Romania  oficiala de azi e minciuna, smecheria si tradarea", a fost caracterizarea presedintelui liberal asupra situatiei actuale.