Daca acum 30 de ani am zburat cu rusii, de ce n-am putea zbura acum si cu americanii? Este o intrebare care l-a framantat ceva vreme pe liderul PSD, Mircea Geoana, asa ca presedintele social-democratilor a vorbit cu NASA si a rezolvat problema, relateaza realitatea.net .

Potrivit lui Mircea Geoana, vom vedea din nou un cosmonaut in spatiu, care intamplator a mai fost acolo si care absolut intamplator candideaza din partea PSD la alegerile din toamna. Este vorba de Dumitru Prunariu, candidat PSD intr-un colegiu electoral din Brasov.

"Presa a comentat ca vreau, am vorbit ca vreau, sa aiba Romania un nou cosmonaut sa mearga in spatiu cu americanii. Da, am vorbit cu NASA, am vorbit cu americanii si cred intr-un parteneriat prin care sa trimitem ca mandrie nationala un om sa mai zboare", a spus Geoana.

"Am zburat cu rusii acum 30 de ani, tot candideaza Prunariu la noi la Brasov la Senat. Vreau sa facem lucruri ambitioase impreuna", a adaugat el.

In urma cu doua luni, atunci cand a lansat oferta de guvernare a PSD, Mircea Geoana vorbea pentru prima oara despre trimiterea unui cosmonaut roman in spatiu.