Presedintele Traian Basescu si omologul sau sarb, Boris Tadic, au dansat pe ritmurile melodiei "Dragostea din Tei", a formatiei O-Zone, la finalul vizitei pe care cei doi oficiali au facut-o la scoala Prieteniei, de la hotelul Beli Bor din localitatea Bajina Basta.

Imediat dupa ce Boris Tadic si Traian Basescu si-au incheiat discursurile pe care le-au sustinut la sfarsitul vizitei facute la hotelul Beli Bor, unde au avut loc evenimentele din cadrul scolii de vara "Serbia Noastra" dedicate "Zilei Romaniei – tara prietena", organizatorii le-au facut o surpriza celor doi demnitari, punand melodia "Dragostea din Tei", a formatiei O-ZONE.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, au coborat de pe scena, facandu-si loc printre copiii care dansau.

Mult mai activ s-a dovedit presedintele Tadic, care a dansat impreuna cu sotia sa, Tatijana, pana la finalul melodiei, in aplauzele privitorilor.

Aceasta a fost prima aparitie publica a lui Boris Tadici, dupa arestarea si predarea catre Tribunalul Penal International a fostului lider politic al sarbilor bosniaci, Radovan Karadzici.