Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, i-a răspuns, miercuri, contracandidatului său de la PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, care a susținut, despre el, că „are diagnostice multiple ale unei singure patologii - lenea”. „Concursul de metafore mai târziu”, a fost replica lui Nicușor Dan.

Nicusor DanFoto: Inquam Photos / George Călin

„Concursul de metafore mai târziu. Deocamdată să vedem proiecte pentru Bucureşti”, a declarat, miercuri, Nicuşor Dan.

El a răspuns astfel întrebat despre atacul lansat marți de Cătălin Cârstoiu la adresa sa.

Cătălin Cîrstoiu, despre Nicușor Dan: Are „diagnostice multiple ale unei singure patologii - lenea”

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a susținut, marţi la conferinţa de alegeri de la PSD Bucureşti, că Nicuşor Dan are „diagnostice multiple ale unei singure patologii - lenea”.

„Dacă acum două săptămâni credeam că are un singur diagnostic cu multiple patologii, Nicuşor Dan, azi, aflu că, de fapt, sunt diagnostice multiple ale unei singure patologii- lenea. Asta e în Primăria Capitalei. Problema majoră e că pentru lene nu există pastile. Şi atunci va trebui să ne imaginăm noi toate acele tratamente care să modifice ceea ce determină lenea, pentru că, dincolo de orice, oraşul, ca şi corpul uman, are un cap. Acolo e creierul. Creierul e Primăria Generală a Capitalei”, a spus el, susținând că „în ultimii patru ani oraşul a stat în loc”.