Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a declarat, joi după ce a aflat că fostul președinte PSD va fi eliberat din închisoare, că este foarte fericită și va pleca spre Penitenciarul Rahova "să-și aducă bărbatul acasă”.

Foto:

"Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a spus Irina Tănase, la Antena 3.

De asemenea, Rina Tănase a postat un mesaj și pe Instagram, un citat din opera „Oscar și Tanti Roz” a lui Eric Emmanuel Schmitt: „Pentru prima dată. Conteplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat”.

Citatul este urmat de mesajul "Îți mulțumesc, Doamne-Doamne, c-ai făcut asta pentru mine!"

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat din penitenciar, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu.

Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare. Decizia Tribunalului Giurgiu este definitivă, astfel că după îndeplinirea formalităților Liviu Dragnea va fi pus în libertate.