​​Liviu Dragnea împlinește astăzi 57 de ani și rămâne în închisoare după ce solicitarea sa de permisie a fost respinsă de conducerea Penitenciarului Rahova. Colegii săi de partid de la PSD Teleorman nu l-au uitat însă și i-au transmis un mesaj de felicitare.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Astăzi este despre patriotul care ne-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să luptăm pentru România! La mulți ani, Liviu Dragnea! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, este mesajul postat de PSD Teleorman pe Facebook.

Liviu Dragnea nu va mai ieși din închisoare pentru o zi, după ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins vineri cererea sa de permisie, au precizat pentru Mediafax surse din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). Inițial, solicitarea pentru permisie fusese aprobată de o comisie a penitenciarului. Surse din ANP au precizat, pentru Mediafax, că Liviu Dragnea nu va mai beneficia de o zi în libertate după ce directorul Penitenciarului Rahova a respins cererea de permisie.

Inițial, o comisie îi aprobase cererea. Surse judiciare declarau pentru Mediafax că Dragnea urma să beneficieze de această zi liberă la începutul lunii noiembrie. În 28 octombrie, Dragnea își serbează ziua de naștere - va împlini 57 de ani.