Deputatul Nicuşor Halici, coordonatorul campaniei electorale a Partidului Social Democrat (PSD) în Vrancea, a anunţat că PSD nu va mai face miting electoral duminică, la Focşani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reacția vine după ce, vineri, Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a acuzat pe social-democrați că au organizat o contramanifestație care „riscă să provoace conflicte de stradă”: ”Nu poți să organizezi o contramanifestație, ca pe vremea minerilor, în anii `90”. Primăria a aprobat, în același interval orar în care se desfășoară mitingul și marșul PNL, o acțiune similară, un miting și un marș, pentru PSD, ALDE și UNPR, a spus Orban.

"Nu va mai fi miting PSD astăzi (duminică - n.red.) la Focşani. Văd că liberalii se sperie atât de uşor, le e frică de un miting al unui competitor. Îi lăsăm în pace. Noi facem campanie electorală", a declarat, duminică, pentru Agerpres, coordonatorul campaniei PSD în Vrancea, deputatul Nicuşor Halici.

Duminică dimineaţa, atât liderii ALDE Vrancea cât şi ai UNPR Vrancea au confirmat pentru AGERPRES că nici partidele lor nu vor mai face miting electoral în cursul acestei zile, la Focşani.