Dacian Cioloș a reacționat sâmbătă față de atacurile lui Călin Popescu Tăriceanu care spunea că liderul PLUS vrea să facă politică cu ”niște neterminați care nu au o carte de vizită profesională”, transmițându-i acestuia că terminată va fi cariera sa.

Dacian CiolosFoto: Captura video

”Domnul Tăriceanu spune că suntem niște <>. Îl anunț că, atunci când o să ne terminăm treaba împreună cu românii care se trezesc și ne susțin, terminată o să fie cariera politică a dumnealui”, a reacționat Cioloș, pe Facebook.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Bacău, că liderii USR sunt ”urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu, reîncarnați” și despre Dacian Cioloș că vrea ”să facă politică cu niște neterminați care nu au o carte de vizită profesională”.

El a vorbit și despre ”trasnăile politice pe care le debitează” cei din jurul lui Dacian Cioloș.

”Membrii mai vechi sau mai noi ai formațiunii, începând cu dna Prună, ministru al Justiției, care spunea că drepturile și libertățile ale românilor sunt un moft, cu fătuca aia care a fost o perioadă ministru al Finanțelor, care spunea că românii trebuie să muncească pe doi lei, cu fătuca asta care mai de curând, acum o săptămână, vorbea despre proprietate, spunând că nu avem nevoie de proprietate. Văd că ăștia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte-o prostie de asta imensă și lumea se mire. Dar eu vă spun ceva - nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu niște neterminați care nu au o carte de vizită profesională, care nu au pic de experiență politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială, în momentul în care intri în politică o să vedem în continuare același gen de poziționări și de declarații, care-i descalifică”, a adăugat liderul ALDE.