Dragos Benea, seful PSD Bacau, este primul presedinte al unei organizatii judetene care isi declara public sprijinul total de sustinere pentru pentru Liviu Dragnea, la congresul de luna viitoare. Unul din argumente sale este ca "niciodata organizatia din Bacau n-a fost mai sprijinita si mai pusa in valoare ca acum".

Dragos Benea, PSD BacauFoto: Hotnews

Comitetul Executiv Judetean al PSD Bacau va merge, la Congresul din martie a social-democratilor, pe mana lui Liviu Dragnea. E raspunsul, categoric, oferit, astazi, de senatorul Dragos Benea, presedintele PSD Bacau, care are cateva argumente: “Este firesc sa il sustinem pe Liviu Dragnea, in mandatul caruia s-au obtinut cele mai bune rezultate electorale. Pe de alta parte, niciodata organizatia din Bacau nu a fost mai sprijinita si mai pusa in valoare ca acum. De exemplu, toti parlamentarii nostrii sunt bacauani get-beget, nu ni s a impus niciun “strain” de la centru”. In acest moment, in cabinetul Dancila, sunt doi ministri din judetul Bacau: Lucian Sova (PSD) la Transporturi si Viorel Ilie (ALDE) la Relatia cu Parlamentul".

Mai mult, Dragnea va primi si sprijinul lui Gabriel Vlase, vicepresedintele Camerei Deputatilor, care a s-a abtinut la ultimul CEX de demitere a fostului prim-ministru Mihai Tudose. Intrebat daca il va sustine pe Dragnea si daca este unitate in organizatie pentru sustinerea lui presedintelui PSD, Gabriel Vlase a raspuns, in stilul sau caracteristic, arogant: “La toate intrebarile Da”.

Senatorul Dragos Benea, un obisnuit al relatiilor de culise, si-a manifestat, din nou, transant – chiar in fata ministrului transporturilor – optiunea pentru autostrada Brasov-Bacau – Iasi ca fiind “cea mai logica si sustenabila optiune. Autostrada Tg Mures-Iasi este o utopie”.