Si vicepremierul Marcel Ciolacu si-a inaintat demisia din functia detinuta in Guvern, luni seara, multumindu-le colegilor sai din Cabinetul Tudose si sustinand ca se va intoarce "cu fruntea sus" in Parlament, unde va continua sa se "dedice serviciului public in beneficiul Romaniei", potrivit news.ro.

Marcel CiolacuFoto: cdep.ro

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Ciolacu, unul dintre sustinatorii premierului ramas fara sprijinul politic al PSD si prieten al acestuia, ii multumeste lui Mihai Tudose si colegilor din Guvern si explica traseul sau politic in perioada care urmeaza.

"Multumesc premierului Mihai Tudose, intregii echipe guvernamentale si tuturor colegilor mei pentru modul exemplar in care am colaborat in aceasta perioada. A fost un efort extraordinar pentru a duce la indeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am castigat alegerile. Avem o crestere economica record, am crescut salarii si pensii, avem cea mai mica rata a somajului si am demarat investitii majore in infrastructura. Sunt rezultate bune care ofera viitorului guvern o baza solida pe care sa construiasca in continuare astfel incat sa aduca prosperitate romanilor", scrie Ciolacu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu, care este si deputat si presedinte al PSD Buzau, spune ca se va intoarce "cu fruntea sus" in Parlament, unde va continua sa se "dedice serviciului public in beneficiul Romaniei" si va continua sa se lupte pentru toate proiectele care vizeaza dezvoltarea judetului Buzau.

Si vicepremierul Marcel Ciolacu si-a inaintat demisia din functia detinuta in Guvern, luni seara, multumindu-le colegilor sai din Cabinetul Tudose si sustinand ca se va intoarce "cu fruntea sus" in Parlament, unde va continua sa se "dedice serviciului public in beneficiul Romaniei".