Fostul premier Dacian Ciolos considera ca vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA a demonstrat ca Romania e relevanta in lume prin cei care sustin valori si ca este un nou inceput pentru acea Romanie care merge inainte, exprimandu-si speranta ca aceia care "inventeaza praguri" se vor gandi de doua ori inainte de a urma aceasta cale.

"Romania este relevanta in lume prin cei care construiesc si care sustin valori. Presedintele Iohannis a demonstrat asta si prin recenta vizita in SUA", scrie Ciolos pe Facebook, potrivit News.ro.

El se declara convins ca este un nou inceput "pentru acea Romanie care merge inainte si care este ascultata in lume, pentru ca isi asuma cu hotarare valori pe care construieste bunastare".

El adreseaza un avertisment celor care "inventeaza praguri".

"Sper ca aceia care se incapataneaza sa aiba propria interpretare a anti-coruptiei, inventand "praguri", sa se gandeasca de doua ori inainte sa o ia pe acea cale", declara Dacian Ciolos, referindu-se la discutiile pe tema impunerii unui prag valoric sub care abuzul in serviciu sa nu fie considerat infractiune.