Deputatul USR Cristian Ghinea, secretar al Camerei Deputatilor, povesteste scene din sedinta birourilor parlamentare reunite, unde exista un intreg scandal intre parlamentarii USR si cei de la PSD ALDE.

Cristian GhineaFoto: Guvernul Germaniei

Si deputatul USR Catalin Drula a afirmat miercuri, la Parlament, ca liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae ¬l-a amenintat¬ dupa ce i-a spus ca ar trebui "sa ii fie rusine" pentru decizia Guvernului de a adopta ordonanta de modificare a Codului penal, moment in care social-democratul a inceput sa "injure" si sa aiba o atitudine "de gradinita".

"M-a amenintat. Mi-a zis: ᅡStai ca vezi tuᅡ. Eu le-am spus sa le fie rusine pentru ce au facut, si acesta este un mesaj pe care l-au transmis zeci de mii de oameni in strada care au spus ᅡRusine sa va fie pentru ce ati facutᅡ. E o chestie miseleasca sa dai ordonante la ora noua seara. Am trecut pe langa domnul Serban Nicolae si atat i-am spus, atat, sa va fie rusine. A inceput sa injure si sa mearga dupa noi, asta este atitudinea pe care o au dumnealor. Ca la gradinita. A proferat niste cuvinte pe care nu le pot reproduce", a sustinut deputatul USR, potrivit News.ro.

Vezi mai jos relatarea:

"Sunt in sedinta Birourilor Permanente Reunite ale Camerelor.

Colegii mei din grupul USR ne-au insotit pina la usa cu pancarte pe care scrie RUSINE!

Serban Nicolae ne-a amenintat, f nervos.

In sedinta BPR a luat cuvantul tot el sa spuna ca niste cetateni se comporta reprobabil.

Am cerut drept la replica spunind ca cetatenii sunt parlamentari si ca el de fapt s-a comportat golanteste. Tariceanu ne tine apoi lectii ca nu avem cultura politica.

Nicusor Dan a cerut cuvintul si a spus: Imi insusesc total criticile aduse de colegii mei, sunteti niste HOTI.

Tariceanu isterizat, scandal, aproape lesinuri la pesedisti.

"Esti un jegos" se striga catre noi.

Circ.

Pretentiile de civilizate aruncate la gunoi de borfasi."