Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, ca PSD nu intentioneaza sa proroge eliminarea supraaccizei pe combustibil si a taxei pe stalp, in schimb social-democratii vor analiza cu atentie daca societatile comerciale care beneficiaza de aceste masuri vor aplica o ieftinire a serviciilor, informeaza News.ro.

Liviu DragneaFoto: Hotnews

"Am inteles ca are (Raluca Turcan n.r.) informatii pe surse ca vrem sa prorogam taxa pe stalp, TVA cu 19% si acciza. Aceste trei masuri nu le prorogam. In schimb, o sa ne uitam cu foarte mare atentie sa vedem daca societatile comerciale care vor beneficia incepand de la 1 ianuarie de aceste avantaje vor face in asa fel incat romanii sa simta o ieftinire a serviciilor: carburanti, telefonie mobile, energie electrica sau gaze", a precizat Liviu Dragnea, intrebat cum comenteaza afirmatia Ralucai Turcan care a spus ca PSD nu mai doreste eliminarea supra accizei pe combustibil si a taxei pe stalp.

Intrebat in continuare despre posibilitatea adoptarii unei legi a amnistiei, liderul PSD a spus: "Eu nu am aceste informatii, o sa verific la grup sa vedem care de la noi are aceste informatii".

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca are informatii potrivit carora PSD urmeaza sa renunte la eliminarea supraaccizei pe combustibil si a taxei pe stalp si solicita partidului condus de Liviu Dragnea sa spuna clar daca renunta la aceste masuri din programul de guvernare.