Presedintele MP Traian Basescu a declarat, sambata, in deschiderea Colegiului National, ca politicianul giurgiuvean care a afirmat ca isi cauta sotie a dat "niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca" si ca "finalul ar fi sa ne arate aleasa", afirmand ca nu este adeptul excluderii, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Domnul Cracea de la Giurgiu a dat niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca. Nu as vrea sa luati lucrurile in tragic, legat de domnul Cracea. Daca a fost o strategie a dansului sa faca binecunoscuta organizatia MP de Giurgiu, a reusit cu prisosinta, dar finalul ar fi sa ne arate aleasa. Inteleg ca este plin de solicitari", a declarat presedintele MP Traian Basescu, in deschiderea Colegiului National.

Traian Basescu a afirmat ca nu este adeptul excluderii din partid, mai ales ca presedintele organizatiei municipale MP Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, "pare un om bine pregatit".

"Gata, ar trebui sa inceteze cu actiunile in aceasta directie pentru ca scopul si l-a atins. Daca a fost deliberat, chiar a trecut putin pragul, dar poate se opreste bine. Am vrut sa stiti ca nu sunt un adept al excluderii, mai ales ca pare un om pregatit", a mai spus Basescu.

Presedintele MP a zambit spunand ca nu acesta este "sistemul de lansare al organizatiilor" MP, afirmand ca sper ca printre cei prezenti "mai sunt si casatoriti".

Presedintele organizatiei judetene a Miscarii Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat sambata ca nu vrea sa il excluda din partid pe Marius Cracea,transmite Agerpres. Presedintele filialei anuntase joi la Antena 3, dupa anuntul politicianului, ca partidul a decis sa il excluda pe Cracea.

Liderul partidului Miscarea Populara Giurgiu, care isi doreste sa candideze in alegerile locale, a anuntat intr-o conferinta de presa ca isi cauta iubita, intrucat trebuie sa se pregateasca pentru situatia in care devine candidat,iar oamenii nu sunt "facuti sa fie singuri".