Senatorul independent Mihai Ciprian Rogojan s-a inscris marti in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si va activa in grupul Partidului Social Democrat, informeaza un comunicat al UNPR citat de Agerpres.

Sursa citata mai adauga ca Rogojan a fost ales senator in colegiul uninominal nr. 1 din Circumscriptia electorala nr. 26 Maramures.

Mihai Ciprian Rogojan, cunoscut sub numele de Cici in vremea cand facea partea din trupa Sistem, a fost senator al Partidului Democrat Liberal din 2012 pana in februarie 2014, cand si-a dat demisia din grupul PDL si a anuntat ca va activa ca independent.

Ulterior, el s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, unde a preluat functia de presedinte al filialei Maramures, fiind de asemenea ales, la primul congres al noii formatiuni, in pozitia de secretar executiv pentru Departamentul de comunicare si imagine.

In plan parlamentar, Rogojan, in varsta de 37 de ani, este unul dintre initiatorii propunerii legislative de introducere a castrarii chimice pentru pedofili.